Despre noi și locul în care vă invităm

Autoritatea Nationala pentru Calificari

Vrem sa stiti ca locatia in care vom purta discutiile informative initiale si unde se va face testul poligraf propriu-zis este asemanatoare oricarui birou in care puteti primi, spre exemplu, servicii de tip avocatura, notariale sau chiar medicale.

Este vorba in fapt despre un birou obisnuit, care va ofera un ambient placut si care este in plus dotat cu echipamentul specific testului poligraf – sistemul de calcul care are instalat software-ul dedicat si certificat pentru aceasta procedura si un fotoliu suficient de confortabil la care s-au adaugat receptorii senzoriali necesari realizarii testului.

In anul 2000 grupul nostru de experti din cadrul laboratorului Euro poligraf Center, cei care am pus bazele si am infiintat primul astfel de laborator din tara, am insistat si reusit sa obtinem incadrarea ocupatiei de expert poligraf in Codul ocupatiilor din Romania. In acest moment ocupatia (meseria) de expert poligraf se poate regasi la pozitia 263413. Pana la acel moment aceasta ocupatie nu era inregistrata si ca atare era nerecunoscuta in relatiile legale de munca.

Fiind vorba de lucrul cu oamenii si mai ales cu stari emotionale aparte ale acestora, standardele profesionale interne din domeniu sunt stricte si clar stabilite prin norme internationale. Ca atare ele vor fi respectate in totalitate si se vor aplica complet. Toata activitatea noastra este guvernata de garantarea drepturilor pe care orice cetatean le are conform cu Carta drepturilor omului.

Pe toata durata intalnirii noastre in laborator vom urmari si atinge fara exceptie, de fiecare data, atribute care nu pot suporta vreo negociere: legalitatea, profesionalismul, corectitudinea si eficienta. Ca urmare a unui test poligraf finalizat veti primi documente clare, certificate de laboratorul nostru prin semnatura expertului poligraf care le-a realizat si care respecta procedural toate cerintele pe care legislatia in vigoare le solicita.