Sari la conținut

EXPERTII

Așa cum arătam în prezentarea introductivă pe toată durata întâlnirii cu noi veți intra în contact cu experți poligraf care dețin certificările și acreditările la zi așa cum sunt ele cerute de legislație pentru această ocupație. Toate aceste abilități sunt clar specificate în analiza ocupațională, standardul ocupațional, statutul expertului poligraf, metodologia de lucru cu aparatura poligraf și nu în ultimul rând în codul etic al expertului care desfășoară activitatea.

Experții poligraf din laboratorul nostru au o experiență practică cuprinsă între 14 și 30 de ani în domeniul examinărilor poligraf. Simultan toți experții nostri sunt angajați în munca de formare a noilor examinatori care aspiră la această ocupație, dar pot fi și evaluatori pentru competențele profesionale poligraf a celor care doresc să obțină atestatul de expert poligraf.

Toți experții poligraf din laborator dețin atestate care le certifică dreptul să utilizeze și să interpreteze datele obținute cu aparatura poligraf produsă de către firma americană Laffayette Instrument.

Considerăm că este important să aveți toate aceaste informații pentru a clădi o bază solidă și simultan transparentă a întregii activități cu care vă stăm la dispoziție, totul din dorința de a vă oferi încredere în demersul dumneavoastră.

Euro Poligraf Center a fost înfiinţat şi este în prezent deservit de doi experţi poligraf autorizaţi: Coman Adrian si Savu Sorin.

Cei doi experţi sunt totodată formatori şi evaluatori de competenţe profesionale pentru ocupația de expert poligraf conform Codului Ocupaţiilor din România, în Centrul de Evaluare Euro Poligraf Center, fiind autorizați până în prezent peste 21 experți poligraf din Ministerul de Interne, alte instituții guvernamentale precum și din mediul privat.

In laboratorul poligraf activează experți care întrunesc toate cerințele cerute de lege pentru această ocupație și materializate în analiza ocupațională, standardul ocupațional, statutul expertului poligraf, metodologia poligraf și codul etic al expertului.

Experții au o experiență cuprinsă între 14 și 30 de ani în domeniul examinărilor poligraf.

Experții sunt în același timp formatori și evaluatori de competențe profesionale poligraf.

Experții au atestate care le conferă dreptul să utilizeze aparatura poligraf produsă de societatea americană Laffayette Instrument.