Sari la conținut

Politica de anulare / retur

POLITICA DE PLATĂ ȘI EXECUTARE A SERVICIILOR DE EXAMINARE POLIGRAF

 

1. Cum plătesc ?

Pentru serviciile de examinare poligraf sau de consultanță de specialitate achiziționate on-line de pe www.europoligraf.ro aveți la dispoziție următoarele modalități de plată:

· plata online prin card bancar (înainte de efectuarea plății se va afișa exact valoarea cheltuielilor)

2. Când se execută serviciile poligraf achiziționate online?

De la momentul achiziționării on-line a serviciilor de examinare poligraf sau de consultanță de specialitate, un reprezentant Euro Poligraf Center vă va contacta pentru a stabili împreună cu dumneavoastră data și ora la care vă puteți prezenta la cabinet pentru efectuarea serviciului sau pachetului ales. Executarea serviciilor medicale se poate face începând cu ziua imediat următoare achiziției, până la cel mult 30 de zile.

 

Politica De Retur / Anulare

1. Cum anulez un serviciu de examinare sau de consultanță poligraf achiziționat online?

În cazul în care a fost achiziționat online un serviciu poligraf de care nu doriți să beneficiați, ne puteți contacta la numărul 0722319952 pentru a solicita anularea, în termen de 14 de zile iar suma plătită va fi returnată integral.

În cazul în care a fost stabilită deja de comun acord data efectuării serviciilor ne puteți contacta la numărul 0722319952 pentru a solicita anularea cu cel puțin 24 ore înainte de data și ora programată; dacă nu ați anunțat cu cel puțin 24 ore suma nu va mai putea fi rambursată deoarece va reprezenta onorariul laboratorului pentru cele două ore alocate examinării programate.

2. În cât timp valoarea serviciului  de examinare sau de consultanță poligraf  achiziționat online va fi returnat în contul personal în caz de anulare?

În funcție de politicile fiecărei bănci, valoarea serviciului medical achiziționat on-line va fi returnat în contul dumneavoastră personal în termen de maxim 5 zile lucrătoare.

 

Echipa de experți Euro Poligraf Center este alături de dumneavoastră și vă acordă tot sprijinul pentru aflarea adevărului cu maximă responsabilitate.