Sari la conținut

Curs poligraf pentru avansați – UTAH CQT

Euro Poligraf Center organizează în perioada 1 – 15 octombrie 2020 cursul poligraf pentru avansați – UTAH CQT. Cursul se adresează atât practicanților cât și celor care nu practică încă activitatea de examinare poligraf, cu condiția să aibă absolvit un curs fundamental de pregătire poligraf și să poate prezenta o certificare recunoscută de Autoritatea Națională pentru Calificări.

Tematica cursului va acoperi următoarele aspecte:

  1. Istoricul și cercetarea de la baza testului cu întrebări de control UTAH
  2. Principii științifice și procedurile de testare UTAH
  3. Pregătirea examinării
  4. Construcția întrebărilor testului
  5. Sistemul de scorare
  6. Procedura în cazul unor rezultate neconcludente

Cursul se va desfășura în sistem online prin platforma Google Classroom iar absolvenții vor primi o certificare din partea Centrului de formare și evaluare Euro Poligraf Center, semnată de Sorin Savu – expert poligraf asociat la Euro Poligraf Center SRL, formator și evaluator de competențe profesionale pentru ocupația de expert poligraf cod COR 263.413, certificare recunoscută de Asociația Română Poligraf.

Taxa de participare la curs este de 1000 lei plus TVA și se plătește în contul Euro Poligraf Center SRL în baza proformei până la data de 1 octombrie 2020.

Pentru informații suplimentare vă rugăm sunați la numărul 0722.319.952 sau pe email la adresa office@poligraf-center.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *