Sari la conținut

Testul poligraf, Stormy Daniels și Donald Trump

Starul de filme pentru adulți – Stormy Daniels – sursa Getty Images

O examinare poligraf din 2011 a starului de filme pentru adulți Stormy Daniels a dezvăluit că aceasta a fost sinceră în declarațiile referitoare la faptul că a avut o ”aventură” cu actualul președinte al Statelor Unite, Donald Trump.

Rezultatul testul, obținut de CBS News ilustra faptul că actrița a întreținut raporturi sexuale neprotejate cu Donald Trump în 2006.

Donald Trump este căsătorit cu Melania Trump din 2005 și nega vehement acuzațiile.

Avocații președintelui doreau să obțină de la actriță 20 milioane de dolari pentru încălcarea unui acord de confidențialitate, pe care actrița, la rândul ei îl neagă..

Primele declarații referitoare la raporturile sexuale cu Donald Trump au fost făcute în 2011 într-un interviu cu Revista InTouch iar testul poligraf a fost făcut pentru revista Life & Style însă rezultatele nu au fost făcute publice la momentul respectiv.

Starul de filme pentru adulți – Stormy Daniels la poligraf în 2011 – sursa Getty Images

Potrivit examinării poligraf, Stephanie Clifford (numele real al starletei Stormy Daniels) a răspuns cu ”DA” la următoarele întrebări:

  • În luna iulie 2006 ai întreținut raporturi sexuale vaginale cu Donald Trump?
  • În luna iulie 2006 ai întreținut raporturi sexuale neprotejate cu Donald Trump
  • Ți-a spus Trump că vei ajunge la The Apprentice? (The Apprentice era un reality show american găzduit de magnatul imobiliar, om de afaceri și personalitate de televiziune Donald Trump, creat de Mark Burnett)

Testul a concluzionat că: ”Stephanie Clifford a fost sinceră în afirmațiile că a întreținut raporturi sexuale cu Donal Trump în 2006, dar rezultatul nu este concludent la afirmația conform căreia Trump i-a spus că va ajunge în reality show-ul The Apprentice”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *